Digitalisering

Rapportering i realtid giver rettidig omhu

Bliv klogere på, hvordan løbende rapportering i din virksomhed kan hjælpe dig med at træffe bedre og hurtigere beslutninger – i en verden, hvor muligheder og udfordringer ændrer sig med større fart end før.

– Gennemgang og kontrol af væsentlige afstemninger
– Analyse af periodens tal samt udarbejdelse af opsummeret rapportering
– Møde med ledelsen med gennemgang af rapportering og gennemgang af budgetafvigelser

Ring til os på 2061 5438 for at få en uforpligtende snak om dine behov.

Data, data, data…

Gennem vores arbejde skaber vi mange målepunkter, som vi kan holde op mod hinanden og sammenligne inden for en branche eller på tværs af brancher.

Ligeledes ligger virksomhederne selv inde med talrige data, som bare venter på at blive analyseret, filtreret og brugt i det daglige.

Hvilke tal fører jer mod målet?

Et godt og vigtigt sted at starte er derfor at opnå en klar forståelse af, hvilke nøgledata eller KPI’er, der understøtter virksomhedens strategi og visioner.

Hvilke nøgledata har du brug for, hvis du skal have det bedst mulige beslutningsgrundlag? Er det produktionsomkostningerne? Er det omsætningen? Pengebindingen i varelageret? Transportomkostninger? Arbejdskapital? Eller er det andre tal, der ligger ud over de finansielle nøgletal – fx kundetilfredshed? Kundetilgang? Reklamationer? Medarbejderfastholdelse?
Med udgangspunkt i en tilpasset udgave af Balanced Scorecard kan du herunder se eksempler på konkrete KPI’er under fire forskellige perspektiver i virksomheden:

Kilde: Videreudviklet på baggrund af Robert S. Kaplan & David P. Norton – The Strategy-Focused Organization side 24.

Kunsten er at udvælge de rigtige nøgledata, der definerer jeres succeskriterium og skaber den forandring, der er nødvendig her og nu – og på længere sigt.

Sæt strøm til rapporteringen

Hos Digitalium tilbyder vi at assistere med at skabe en skræddersyet Rapporteringsmodel, der gør det let at få overblik over dine vigtigste nøgledata og målepunkter. En model som giver dig tryghed for, at du altid har adgang til de tal, du gerne vil måle din succes på og træffe beslutninger ud fra.

Fordele og udbytte

Med Digitaliums Rapporteringsmodel får ledelsesrapporteringen et skarpt fokus på de KPI’er eller målepunkter, der skaber værdi for netop din virksomhed. Derudover giver det virksomheden mulighed for:

  • Bedre likviditetsstyring
  • Løbende tilpasning af processer
  • Opsætning af nye delmål
  • Løbende sparring med Digitalium om virksomhedens drift.

Sådan gør vi

  1. Vi tager en indledende snak om virksomhedens behov
  2. Vi analyserer i fællesskab virksomhedens strategiske mål og identificerer relevante nøgledata
  3. Vi kommer med anbefalinger til setup og tilhørende økonomi
  4. Vi sætter ledelsesrapporteringen i drift og sikrer løbende nøgledata i lettilgængelig og overskuelig form

Få bedre rapportering

Er du også i tvivl om, hvorvidt I måler på det rette? Har I brug for bedre kvalitet i tallene? Ønsker I at kunne træffe hurtigere beslutninger baseret på data? Så lad os tage en uforpligtende snak.

Vi træffes på tlf. 20 61 54 38